Fattoria Freijzer.

De paardenfokkerij met een rijk familieverhaal.

Van grootvader tot kleindochter.

Zaakvoerster Veerle Freijzer is al heel haar leven omringd door paarden.
Als de jongste naamdrager uit een familie vee-opkopers, de familie Freijzer, is het dan ook geen verassing dat ook zij is gaan handelen in paarden.

Haar grootvader was in Nederland gekend als één van de beste opkopers paarden en runderen, in Zeeuws-Vlaanderen.

Al ruim 20 jaar hield Veerle zich bezig met het kweken van paarden. Maar iedereen begint klein natuurlijk. Met een 5-tal paarden bouwde ze stillaan op tot wat vandaag een echte fokkerij is geworden met ongeveer een 40-tal springpaarden die de naam ‘Van ’T Laar’ dragen.

Ze vestigde haar activiteiten jaren geleden in Sint-Gillis-Waas in een klein gehuchtje genaamd ‘Het Laar’. De oude hof werd in de volksmond dan ook Hofke Van ’T Laar genoemd.

Het Laar. De stempel voor kennis, prestatie en kwalitatieve bloedlijncombinaties.

Als eerbetoon aan waar dit alles begon zoveel jaren geleden heeft elk paard dat door Fattoria Freijzer is gekweekt de naam ‘Van ’T Laar’ gekregen.
Dit is naast een origine stempel, ook een symbolische naam. Alle paarden die hier gekweekt zijn, zijn tot stand gekomen door een rijke geschiedenis aan kennis, bloedlijncombinaties en prestaties, allemaal gestart in ‘T Laar. Uiteraard werden onze huidige paarden voorgegaan door andere die vandaag de dag topprestaties leveren zoals Winston Van ’T Laar en Acrobat Van ’T Laar (Olympic Qualifier 2016, RIO), om er slechts een paar op te noemen.

Na 15 jaar besloot de familie om de fokkerij tot ‘Fattoria Freijzer B.V.’ te dopen en het kweken en verkopen van paarden op een professionele manier verder te zetten.
Na 17 jaar kwam ook haar zoon Brent Van Wiele in de zaak, die tussen al deze paarden is opgegroeid en ook zelf de traditie van het handelen in kwaliteitsvolle dieren graag wilt verderzetten.

Wilt u een deeltje uitmaken van dit familieverhaal en zelf ondervinden wat traditie en kwaliteit in kweken teweeg kan brengen? Kijk dan zeker naar ons huidige aanbod aan springpaarden.

Onze drie peilers

Onze missie

Wij fokken professionele springpaarden rechtstreeks voor een nieuwe eigenaar, zoals u.

Onze visie

Als paardenfokkerij staan wij graag dicht bij de toekomstige eigenaars om zo een samenwerking tot stand te brengen, en steeds te helpen waar nodig.

Onze waarden

Performance
Professionaliteit voor iedereen
Persoonlijke bijstand.

Golden-Line-6

We bespreken graag
de mogelijkheden met u.