More than breeding.

Onze diensten gaan verder dan alleen fokken.​

Als paardenfokkerij hebben wij graag zelf de kwaliteit van onze paarden in handen. Er wordt enerzijds gekeken naar de vraag vanuit de markt en anderzijds naar welke bloedlijnen het best bij elkaar passen. Deze werkwijze heeft ons reeds 20 jaar mooie resultaten opgeleverd.

Eens de bloedlijnen gematched zijn zetten wij de beste lokale verdelers in om uw toekomstig paard in deze wereld te kunnen brengen. Steeds met onze eigen stammen om de Fattoria Freijzer stempel er met trots op te plakken.

Heeft u zelf een idee om bloedlijnen te kruisen, en heeft u interesse in één van onze fantastische fokmerries?

Ook dat is geen probleem. Het komt vaak voor dat mensen achter onze merries vragen om hun veulen op de wereld te brengen.

Wat op twee manieren kan:

Onze fokkerij's BWP gekeurde hengst,
onze nieuwste trots.

Naast het genetisch materiaal van onze prestigieuze fokmerries, hebben we natuurlijk ook een geweldige BWP gekeurde hengst waarmee gekweekt kan worden. Thunderboy Z Van ’T Laar, een Thunder van de Zuuthoeve x Contendro I hengst, is onze nieuwste trots.

Indien u interesse heeft in zijn genetisch materiaal om te fokken, zijn wij dan ook meer dan bereid u hierin bij te staan van A tot Z. Wij kunnen u voorzien met ons vertrouwd team aan veeartsen en kenners die de zwangerschap van uw merrie tot een zo goed mogelijk einde willen brengen.

Klaar voor hun grote entree in de springwereld.

Wij leiden al onze paarden op en kiezen verscheidene ruiters om hen klaar te stromen voor U! Eens ze oud genoeg zijn behoren ze tot ons aanbod springpaarden. We zijn er dan ook zeker van dat onze paarden die te koop staan, volledig klaar zijn voor hun grote entree in de springwereld. Neem dus zeker eens een kijkje.

Onze drie peilers

Onze missie

Wij fokken professionele springpaarden rechtstreeks voor een nieuwe eigenaar, zoals u.

Onze visie

Als paardenfokkerij staan wij graag dicht bij de toekomstige eigenaars om zo een samenwerking tot stand te brengen, en steeds te helpen waar nodig.

Onze waarden

Performance
Professionaliteit voor iedereen
Persoonlijke bijstand.

Golden-Line-6

We bespreken graag
de mogelijkheden met u.